Bílí Tygři Liberec

Zápas s Plzní přesunut na 25. února!

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu října zasáhly do rozpisu zápasů hned dvakrát termínové změny. Připomínáme, že tento pátek, tedy 18. října, se zápas s Plzní v Home Credit Areně neodehraje, jeho nový termín byl po dohodě klubů určen na 25. února od 18 hodin.

Nejbližším utkáním Bílých Tygrů v extralize měl být dle původního kalendáře zápas 11. kola na domácím ledě proti Plzni, který se měl odehrát v pátek 18. října od 18 hodin. Vzhledem k termínovým kolizím se ovšem tento zápas v pátek neodehraje.

Jako nový termín zápasu bylo určeno úterý 25. února, úvodní buly padne v 18 hodin. V příštím týdnu bude rovněž spuštěn prodej vstupenek na tento zápas, v ten moment si tak budete moci zajistit lístky na skutečně všechny zbývající zápasy základní části sezony 2019/20.

Změna se dotkla také venkovního zápasu na ledě Plzně, který se měl odehrát v neděli 1. prosince. Ten byl pro změnu přesunut na úterý 14. ledna. Bílí Tygři tak během dvou měsíců odehrají na závěr základní části hned čtyři zápasy proti plzeňským Indiánům.

V extralize se na domácím ledě Tygři představí znovu v pátek 25. října, kdy pod Ještěd dorazí Karlovy Vary, a následně v neděli 27. října, kdy hostí Mountfield HK.

Vstupenky na tyto a všechny další domácí zápasy základní části si můžete zakoupit již nyní v síti Ticketmaster, případně osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny. Nenechte si domácí souboje Bílých Tygrů ujít a zajistěte si svá sedadla včas!

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit