Bílí Tygři Liberec

Ze slibně rozehraného šlágru nemají Tygři ani bod, v Brně padli 4:7

Date of publication Author Ondřej Belák

Brno - V desátém kole Tipsport extraligy se naši hokejisté představili v Brně. Přestože měli dlouho navrch a ještě ve druhé části vedli 3:1, neodvážejí si nakonec ani bod. Moravané byli mnohem úspěšnější v závěrečné třetině a učinili rozhodující odskočení ve skóre.

Bílí Tygři se museli obejít bez Michala Birnera, svého nejproduktivnějšího hráče. Volné místo v útoku zaujal Jakub Rychlovský, který si na horkém brněnském ledě připsal svůj první start v extralize!

Severočeši do zápasu vstoupili velice aktivně a skóre mohl rychle otevřít Libor Hudáček, jehož dorážka po Bulířově střele však rozvlnila síť pouze z boku. V šesté minutě už se nicméně hosté mohli radovat! Ladislav Šmíd nahodil od modré čáry, Vejmelka vyrazil kotouč k Bartejsovi a ten si ho ve zmatku zametl do vlastní klece - 0:1. Luboš Horký měl následně velice blízko k vyrovnání, když pláchl až do pravého kruhu a tvrdou ranou rozezvučel tyč.

Na tahu tak byli znovu Liberečtí. Debutant Rychlovský se mohl do dějin utkání zapsat velice tučným písmem, jeho pohotovou dělovku bez přípravy ale stihl Vejmelka vykopnout. Kometa poté čerpala z vyloučení Tygrů. Ti sice dokázali oslabení, i ve třech proti pěti, bez větších potíží ubránit, jenže vteřinu po vypršení Dernerova trestu využil Ondřej Němec volného prostoru, od modré čáry si sjel do lepší pozice a dělovkou pod horní tyč propálil Justina Peterse - 1:1.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit