Bílí Tygři Liberec

Získejte unikátní sběratelský dres CHL z limitované edice!

Date of publication Author Klub

Liberec - Letošní ročník Champions Hockey League se bohužel nemohl vlivem koronavirové pandemie uskutečnit. Přesto si mohou fanoušci zajistit alespoň jednu symbolickou památku na tuto sezonu v podobě unikátního dresu z limitované edice!

Vše bylo nachystáno. Již od května se připravovaly nové dresy pro letošní ročník Champions Hockey League, spolu s dodavatelem sportovního oblečení Warrior se ladila kolekce pro realizační tým a s marketingovou agenturou Infront probíhala jednání o realizaci reklamního plnění na stadionu.

Pak ale přišla tvrdá rána v podobě zrušení původně pouze odložené sezony. Veškeré přípravy přišly vniveč, celý ročník prestižní mezinárodní evropské soutěže skončil ještě dříve, než vůbec začal.

Přesto si nyní můžete zajistit unikátní připomínku této zrušené sezony v podobě speciálního dresu z limitované edice CHL. Společnost Warrior, která obléká účastníky Ligy mistrů, připravila týmové dresy jednotlivých účastníků s jejich logem a mottem na rukávu, ovšem jinak v jednotném univerzálním vizuálu.

Cílem této kampaně je spojit fanoušky v této nelehké době a pomoci jim společně s kluby překonat koronavirovou pandemii. Koupí tohoto speciálního dresu totiž podpoříte také svůj klub! Cena trikotu včetně vlastního potisku (jméno, číslo) je 99,95 EUR, celých 30 EUR z každého prodaného dresu pak poputuje na konto daného klubu!

Získejte unikátní CHL dres a podpořte zároveň Bílé Tygry!

NAKUPUJTE ZDE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit