Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa atakovala 100 tisíc. A jackpot zůstává ve hře!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Další kolo Zlaté Tygří Trefy přineslo jednomu z fanoušků šanci vyhrát bezmála 100 tisíc korun. Tváří v tvář hokejové výzvě však selhal, což znamená jediné. Už na úterním zápase s Třincem si o tento pohádkový jackpot bude moci zahrát jeden z vás!

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během přestávky po první třetině mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. Pokud naopak mine, zůstává mu pouze cena útěchy v podobě tygřího dresu a jackpot se přenáší do dalšího utkání.

Tímto způsobem už částka před pátečním zápasem s litvínovskou Vervou vystoupala na 99 550 Kč, což je skutečně pořádná motivace! Fanoušek, který vyrazil na ledovou plochu zkusit své štěstí, měl před sebou šanci vyhrát pohádkový balík. Ale selhal! Podívejte se na jeho pokusy.

Celá částka se nyní přesouvá do zápasu s Třincem, kdy dostane šanci vyhrát jackpot další z vás. Třeba to budete právě vy, kdo bude mít příležitost odnést si ze zápasu pořádný balík! Troufnete si na Zlatou Tygří Trefu? Dosud jediným, komu se povedlo vybrat jackpot, byl fanoušek Pepa, který si při utkání s Třincem přišel na 11 391 Kč. Připomeňte si jeho vítěznou trefu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit