Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa má první ženskou vítězku! Johanka si vystřelila bezmála 87 tisíc

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V pátek to nestřílelo pouze Bílým Tygrům, ale také jejich fanouškům. Oblíbená přestávková soutěž Zlatá Tygří Trefa při zápase s Plzní přinesla druhou nejvyšší výhru v historii, vůbec poprvé navíc slavila žena!

Jelikož byl bank vyprázdněn naposledy koncem října, bylo už konto Zlaté Tygří Trefy pořádně nabité. V utkání s Plzní se hrálo o 86 799 Kč a příležitost je získat dostala fanynka Johanka. Rozhodla se zvolit ověřenou variantu z poloviny hrací plochy. Přestože se první pokus příliš nepovedl a zamířil mimo branku, druhá střela už dopadla o poznání lépe. Kotouč vklouzl do otvoru v soutěžní desce a Johanka se mohla těšit z krásné částky!

"Vůbec nevím, jak svoje pocity popsat. Je to ale skvělé," usmívala se výherkyně. Svoji střelu sledovala s velkým napětím, puk totiž do otvoru v desce zapadl jen tak tak! "Nejdříve jsem si nebyla úplně jistá, že to tam padne. Šlo to hodně na kraj. Ale jak se kotouč přibližoval, začalo mi to být jasné," vypráví Johanka. A recept k úspěchu? Mohl pomoci trošku jiný sport. "S hokejkou do kontaktu skoro nepřijdu. Občas si zahraji florbal, to mi možná pomohlo," uzavírá šťastná fanynka.

Nezbývá než třetímu letošnímu vítězi Zlaté Tygří Trefy pogratulovat. Už příští pátek při zápase s Karlovými Vary nicméně budete mít možnost na Johanku navázat. Odneste si také vy z hokeje pořádný balík! Jak už jsme několikrát viděli, rozhodně to není nemožné.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit