Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa opět odolala

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Tak po reprezentační pauze se vrátila oblíbená Zlatá Tygří Trefa. Ve hře byl jackpot atakující dvacet tisíc korun, nakonec však nového majitele prozatím nenašel. Přesouvá se tak do zápasu s Karlovými Vary.

Oblíbená soutěž Zlatá Tygří Trefa dává jednomu z fanoušků na každém domácím utkání šanci odcházet se zajímavou výhrou. Do jackpotu vždy přibude částka ve výši aktuální divácké návštěvy. Soutěžící, který v první přestávce chytí zlatě označený dárek vystřelený do publika, vyzkouší o druhé pauze na ledě své hokejové dovednosti.

Jeho úkolem je trefit ze středového kruhu otvor v brance, která je překryta soutěžní deskou. Pokud se trefí, vyhrává aktuální jackpot, pokud však mine, celá částka se přesouvá do dalšího zápasu, v němž se k ní přičte další suma rovná počtu fanoušků. Soutěžící si v případě neúspěchu odnáší alespoň dres jako cenu útěchy.

Fanoušek, který tentokrát zlatý dárek chytil, se na svou soutěžní trefu vydal vybaven trikotem ostrostřelce Libora Hudáčka, sám už však takové štěstí neměl. První rána mířila vedle, druhá pak pro změnu k brance ani nedoputovala. Dres byl tak nakonec jedinou trofejí, kterou si odnesl domů.

To znamená, že do úterního zápasu s karlovarskou Energií zůstává v jackpotu 19 623 Kč, k nimž se přičte návštěva na zmíněné utkání. Třeba to budete právě vy, kdo dostane šanci vybrat bank.

Nechte se inspirovat trefou čtrnáctiletého fanouška Tomáše, který si před reprezentační přestávkou ze zápasu s Třincem odnesl přes 105 tisíc korun! I vy můžete odcházet z hokeje s pořádným balíkem!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit