Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa prolomena! Fanda Tomáš si z hokeje odnesl více než 105 tisíc!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Odcházet z hokeje s více než sto tisíci? Přesně to se v úterý povedlo teprve čtrnáctiletému fandovi Tomášovi. Ten totiž prolomil jackpot Zlaté Tygří Trefy, který stoupal už od druhého domácího zápasu na těžko uvěřitelných 105 696 Kč. Mladý fanoušek už nyní může přemýšlet, na co sumu využije.

Jaké je vědět, že budeš z hokeje odcházet se statisícovou výhrou?
Je to pro mě, jako by to snad byl nějaký úplně neuvěřitelný sen. Ještě teď se bojím, že se za chvíli probudím a zjistím, že nic z toho není pravda. Je to prostě krása!

Jak se ti vlastně podařilo chytit zlatý dárek?
Sledoval jsem už předchozí výstřel, že kluci na ledě dárek moc nezamáčkli a že tak ai poletí níž. Sešel jsem si o deset schodů níž a doufal, že by tam dárek mohl přilétnout. No a on skutečně mířil přímo na můj schod.

Doufal jsi, že v něm bude skrytá zlatá fólie?
Nejdřív to vypadalo, že je v dárku jenom stříbrná fólie, takže jsem si říkal, že mám holt alespoň triko. Rozbalil jsem zbytek a tam byla ta zlatá. V tu chvíli to byla úplná euforie.

Na druhou stranu, neznervózněl jsi, když jsi pak stál před šesti tisíci lidí na ledové ploše a měl ukázat své schopnosti?
Nebudu lhát, byl jsem hodně nervózní. Ale zase potom, když to vyšlo, to bylo něco neskutečného, když mi všichni tleskali.

První pokus ti však ještě nevyšel, mířil těsně vedle.
Upřímně, já měl hlavně cíl alespoň trefit bránu a neudělat si ostudu. Říkal jsem si, že mám už jistý nový dres a že ten už mi nikdo nevezme. Ani jsem nedoufal, že bych se nakonec na druhý pokus trefil.

Dokážeš si už představit, na co výhru využiješ?
Asi si to zatím pošetřím, ale až přijde čas to utratit, bude to určitě za něco velkého! Asi bych s tím mohl počkat k osmnáctinám, pokud to teda do té doby vydržím. (úsměv)

S hokejkou sis na první pohled počínal velmi dobře. Jsi hokejistou?
Hraju sice fotbal, ale hokej si také občas ve volném čase chodím zahrát. Na ledě jsem nestál poprvé, ale zatím na mě u toho koukalo maximálně deset lidí. A teď tohle... Bylo to něco neuvěřitelného.

Už před rokem jsi mimochodem vyhrál Tygří halloweenskou soutěž a vyrazil jsi s kamarády na zápas do skyboxu. Jako by ti snad zápasy Bílých Tygrů nosily štěstí?
Upřímně, moc to celé nechápu. Je to nějak moc štěstí najednou. A ono vlastně i to, že tolik lidí přede mnou bránu netrefilo a že výhra vystoupala na takovou částku, je obrovská klika. Pořád to ještě vypadá jen jako sen.

Která z těchto výher byla podle tebe lepší?
Skybox byl super, hrozně jsme si to tehdy užili. Ale za tohle si zase můžu koupit permanentku na několik dalších sezon dopředu, lístky na play-off a podobně. Takže je to mnohem lepší! (úsměv)

Tygrům tedy tímto nepřestaneš fandit?
To rozhodně ne. Hned na příštím zápase jsem tu zase!

Vítěz Zlaté Tygří Trefy 2

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit