Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa se po reprezentační pauze vrací. Padne jackpot?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také po reprezentační přestávce se vrací oblíbená soutěž Zlatá Tygří Trefa. Její jackpot před pauzou vystoupal na více než 12 tisíc a odolal pokusům soutěžících, částka se tak přesouvá do pátečního zápasu se Zlínem. Bude bank prolomen?

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během komerční přestávky v první třetině mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. Od prvního domácího utkání s Třincem, kdy jsme poznali prvního vítěze, se dlouho nikomu nedařilo jackpot prolomit.

Částka se nakonec zastavila až na 105 696 korunách. Ty si z druhého duelu s Oceláři odnesl 22. ledna čtrnáctiletý fanda Tomáš, který ze středového kruhu neomylně trefil otvor a rozpoutal radostnou euforii.

Vyprázdněním jackpotu však soutěž neskončila. Naopak, znovu postupně narůstá, a to na současných 12 634 Kč. Na utkání se Zlínem tak částka opět vystoupá až k téměř 20 tisícům korun. Podaří se někomu z fanoušků jackpot prolomit? Nechte se inspirovat Zlatou Tygří Trefou dosavadního rekordmana soutěže, fanouška Tomáše!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit