Bílí Tygři Liberec

„OFF“ Párty opět slavila úspěch! Tygří smečka se rozloučila s fanoušky

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Sezóna 2018/19 už je minulostí a na řadu tak přišla tradiční rozlučka, která se uskutečnila hned dva dny po skončení finále. Fanoušci měli v Home Credit Aréně možnost si popovídat s hráči, prohlédnout si zázemí haly nebo zkusit překonat hokejového brankáře v samostatných nájezdech.

Bílí Tygři nakonec na zlaté medaile nedosáhli. Po zisku již páté Prezidentské trofeje pro vítěze základní části dokráčeli svěřenci trenéra Filipa Pešána až do finále, kde však nestačili na Třinec a museli se spokojit s druhým místem.

Ověřený formát

Místo sedmého finálového duelu tak Home Credit Aréna přivítala v úterý takzvanou „OFF“ Párty. Akce se konala ve stejném formátu jako minulý rok, kdy se osvědčil poněkud neobvyklý program. Místo dlouhého čekání na autogram v nekonečných frontách měli fanoušci k dispozici volný pohyb po zázemí arény a mohli si s hráči neformálně o čemkoli popovídat.

Rozlučku začal slavnostní nástup celého týmu na pódium. Došlo na poděkování fanouškům, ukázku Prezidentské trofeje i na potlesk pro fotbalistu Josefa Šurala, jenž v noci z neděle na pondělí tragicky zahynul při autonehodě. Poté následoval volnější program. Lidé mohli mimo jiné nakouknout do kabiny „A“ týmu, která byla opět narvána k prasknutí. Z toho důvodu bylo velké logo Tygrů na podlaze i tentokrát ochráněno před pošlapáním důmyslnou ohrádkou.


Na shledanou!

Ve všech prostorách panovala uvolněná atmosféra, hráči se chopili role průvodců kabiny, fotili se s fanoušky či odpovídali na jejich dotazy. Velké oblibě se opět těšil Roman Will, jenž v podstatě neměl čas na oddech.

Kromě toho byl fanouškům k dispozici provizorní fanshop, v němž se role prodavačů chopili Matěj Stříteský a Patrik Maier, herní konzole a nově také foto koutek. Děti navíc obdržely voucher na občerstvení zdarma.

Akce se opět setkala s velkým úspěchem a do Home Credit Arény si našlo cestu několik stovek fanoušků. „Hodně jsme si to užili, je to mnohem lepší než jen stát frontu na autogram,“ řekla z úsměvem jedna z fanynek.

Tygří smečka včetně všech členů realizačního týmu napsala na „OFF“ Párty definitivní tečku za uplynulým ročníkem a v následujících dnech se všichni rozjedou na zasloužený odpočinek.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit