Bílí Tygři Liberec

Halloweenské utkání s lákavým doprovodným programem a koncertem Jakuba Děkana

Date of publication Author Martin Kadlec

V neděli 30. října hostí Bílí Tygři na domácím ledě Dynamo Pardubice, a protože se utkání koná v čase blízkém halloweenu, můžete se těšit na výjimečný doprovodný program v duchu tohoto svátku! Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční vyřezávané dýně. Přijďte postrašit perníkáře v těch nejděsivějších maskách a budete odměněni! Speciálním hostem zápasu je liberecký zpěvák Jakub Děkan.

Jakub Děkan známý svou spoluprací se skupinou Atmo Music nebo Paulie Garandem vystoupí v obou přestávkách utkání přímo u ledové plochy v Home Credit Areně. Dále pro vás máme nachystané strašidelné soutěže, chemicko-fyzikální pokusy a kvízy s IQLandií a ve fanshopu se budou podepisovat vybraní hráči A týmu. Pro malé i velké návštěvníky v nejhezčích halloweenských maskách máme pizzu zdarma! Zadarmo bude také zmrzlina pro všechny děti, které dorazí na utkání.

V rámci Halloweenského duelu se uskuteční totální výprodej v Tygřím fanshopu! S výraznou slevou půjdou do prodeje kolekce vybraného oblečení, tygří trička a fandresy z předchozích sezón.

Utkání mezi Bílými Tygry a Dynamem Pardubice se v Home Credit Areně uskuteční v neděli 30. 10. od 16:00. Nezapomeňte ale, že ještě o týden dříve, v neděli 23. 10., hostí Bílí Tygři Energii Karlovy Vary. Tento duel začíná netradičně v 16:30.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tomáš Filippi zvolen hokejistou sezóny! Král je nejlepší nováček

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit