Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na předkolo play-off v prodeji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v pátek 11. března čeká Bílé Tygry první domácí utkání předkola play-off. Nenechte si jej ujít! Předprodej vstupenek pro majitele permanentek odstartoval v pondělí v 9 hodin!

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na předkolo play-off odstartuje v rámci předkupního práva pro permanentkáře v pondělí 7. března v 9:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do úterý 8. března.

Následně ve středu 9. března ve 9 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze v úterý 8. března, a to od 14 do 20 hodin. Permanentkáři si tak budou moci zajistit vstupenky na svá místa osobně před úterním utkáním s Vítkovicemi.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až v pátek před prvním domácím utkáním předkola od 12 hodin.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro předkolo budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, rezervačních karet či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Návod na využití předkupního práva pro permanentkáře - ZDE

Návod na dokup pro majitele klubových karet, VIP karet a členských karet TJ - ZDE

Ceník vstupného

Vstupenky na předkolo play-off budou prodávány od 250 Kč do fanklubu do 460 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 50 Kč do běžných kategorií a 100 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit