Bílí Tygři Liberec

V úterý s Vítkovicemi od 17:20!

Date of publication Author Klub

Liberec - V úterý čeká Bílé Tygry poslední domácí utkání základní části. V Home Credit Areně přivítají Vítkovice, s nimiž se utkají z důvodu jednotného času začátku všech zápasů v netradiční čas.

Pokud plánujete vyrazit na úterní zápas s Vítkovicemi, rozhodně věnujte zvýšenou pozornost času začátku utkání. Souboj s Riderou vypukne netradičně 17:20, neboť všechny zápasy závěrečného kola odstartují ve shodný čas. Home Credit Arena bude otevřena v 16:20, předprodej na Rotundě pak budete moci využít už od 14:00, kdy bude možné pro permanentkáře rovněž zakoupit vstupné na zápasy předkola play-off.

ceník jednoráz 21/22

Online v síti Ticketportal

Pokud chcete mít své místo předem jisté, můžete si sedadlo zajistit pomocí online nákupu v síti Ticketportal. Svou vstupenku si následně můžete stáhnout do svého mobilního telefonu v podobě mobilního ticketu či si jej vytisknout ve formě e-ticketu a užít si parádní hokejový zážitek.


Přijďte Bílé Tygry do Home Credit Areny podpořit! V souboji o co nejlepší pozici pro play-off budeme potřebovat všechny naše fanoušky. Užijme si společně poslední zápas základní části a nalaďme se na vrchol sezony v podobě vyřazovacích bojů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Michal Birner ukončuje hráčskou kariéru

Nejnovější články

Michal Birner končí kariéru. V klubu pokračuje v nové roli

Letní příprava odstartovala! Tygři vyjeli i na led

Fanshop od čtvrtka opět v plnohodnotném provozu

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit