Bílí Tygři Liberec

Odstartoval prodej vstupenek na 5. zápas předkola

Date of publication Author Klub

Liberec - Po úterní bitvě na ledě Komety Brno je jasné, že se rozuzlení série dočkáme až ve čtvrtek od 19 hodin, kdy se série vrátí na led Bílých Tygrů. Prodej vstupenek na 5. zápas předkola startuje ve středu v 9:00!

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na 5. zápas předkola play-off odstartuje ve středu 16. března v 9:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo na sedadla majitelů permanentních vstupenek bude možné využít až do půlnoci. Zároveň však bude již ve středu od 9:00 probíhat také volný prodej, a to všech sedadel neobsazených permanentkou!

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude otevřena ve středu 16. března, a to od 14 do 18 hodin. Permanentkáři i další zájemci o vstupenky si tak budou moci zajistit vstupenky na svá místa i osobně. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal. Ve čtvrtek 17. března bude Rotunda před utkáním otevřena již od 12 hodin.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva budou blokována sedadla permanentkářů pro jejich majitele, a to až do půlnoci ze středy na čtvrtek. Vzhledem ke krátkému času k nákupu však nebude tentokrát vyhrazen pro permanentkáře dokup, naopak všechna neobsazená sedadla budou nabízena již od středy ve volném prodeji. Věříme, že tím umožníme včasný nákup vstupenek co nejvyššímu počtu fanoušků.

Návod na využití předkupního práva pro permanentkáře - ZDE

Ceník vstupného

Vstupenky na předkolo play-off jsou prodávány od 250 Kč do fanklubu do 460 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm je k dostání za 50 Kč do běžných kategorií a 100 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit