Bílí Tygři Liberec

Čtvrtfinále jde do volného prodeje!

Date of publication Author Klub

Liberec - Až do páteční půlnoci měli majitelé permanentek na sezonu 2022/23 předkupní právo na vstupenky na čtvrtfinále. V sobotu v 10:00 pak startuje volný prodej dosud neprodaných sedadel!

KOUPIT VSTUPENKY

Volný prodej

Zatímco do páteční půlnoci byla stávajícím permanentkářům blokována jejich místa a mohli zároveň využít předkupní právo na neobsazená sedadla, od sobotních 10 hodin mohou dosud nezakoupená místa získat všichni fanoušci bez rozdílu v rámci volného prodeje.

V průběhu celého prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až ve čtvrtek před prvním domácím utkáním předkola, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Ceník vstupného

Vstupenky na čtvrtfinále play-off budou prodávány od 300 Kč do fanklubu do 540 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 100 Kč do běžných kategorií a 200 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit