Bílí Tygři Liberec

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na NHL v Praze!

Date of publication Author Soutěž

Na další domácí zápas si sice fanoušci Tygrů počkají až do neděle 20. října. Pro jednoho z vás však máme exkluzivní možnost užít si nezapomenutelnou hokejovou show už tento pátek. Vyhrajte 2 vstupenky na utkání NHL Global Series mezi Buffalem a New Jersey, kterým odstartuje nový ročník slavné NHL!

Kanadskoamerická NHL odstartuje už pojedenácté zápasy vybraných týmů na evropském kontinentu. V rámci oblíbené NHL Global Series zamíří tentokrát také do Prahy, kde se střetnou Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Utkání v O2 Aréně odstartují v pátek 4. října od 19 hodin a v sobotu 5. října od 16 hodin. Více informací o akci naleznete ZDE.

A my pro vás máme zcela exkluzivní možnost, jak vyrazit na páteční souboj. Připravili jsme si totiž soutěž, jejíž výherce získá dvě vstupenky. A nemusíte pro to téměř ani nic udělat.

Jak se zúčastnit soutěže?

Chcete se díky Bílým Tygrům vydat na zápas NHL? Je to úplně jednoduché. Stačí si pouze stáhnout tygří aplikaci a zaregistrovat se v ní do klubu. Pokud jste tak již učinili, není potřeba činit žádné další kroky. Vítěz bude vylosován ze všech uživatelů, kteří budou v aplikaci zaregistrováni ve čtvrtek 3. října v 10:00. Pozor, nestačí si pouze stáhnout aplikaci, je třeba v ní také provést registraci.

Vylosovaný vítěz bude následně v průběhu čtvrtka oznámen na klubových komunikačních kanálech a kontaktován s informacemi, jak si výhru převzít. V pátek už může vyrazit za nezapomenutelným hokejovým zážitkem!

Tygří aplikace přináší fanouškům spoustu výhod a možností. A nyní vám také může přinést vzpomínky na celý život. Kdo z vás vyrazí na NHL v Praze?

STAHUJ VERZI PRO iOS

STAHUJ VERZI PRO ANDROID

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Čtyřzápasovou šňůru venkovních utkání vykopnou šelmy v Třinci

Adam Musil krátce o první domácí výhře v sezoně

Z našeho fanshopu

Puk TYGR

125 Kč
Koupit

Mikina TYGR dětská

830 Kč
Koupit

Triko TYGR dětské

395 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit