Bílí Tygři Liberec

22. Sraz hokejových fanoušků: Řada aktivit i beseda s ředitelem extraligy

Date of publication Author Redakce

Liberec - Více než 250 hokejových fanoušků z celé České republiky se v závěru prvního červencového týdne sjelo do autokempu v Jablonném v Podještědí, kde proběhl 22. Sraz hokejových fanoušků. Tentokrát pod taktovkou Bílých Tygrů!

Organizace letošního ročníku se již podruhé v dlouhé historii akce chopili příznivci Bílých Tygrů a přichystali si pro své kolegy ze všech koutů republiky bohatý program. "Měli jsme tu soutěže, které jsou tradicí všech srazů, jako například pivní štafeta či přetahování lanem, v rámci originality jsme se ale také snažili přijít s něčím novým. Velký úspěch měla například klobásová štafeta," vysvětluje s úsměvem Tomáš Vodrážka, šéf tygřího fanklubu.

Kromě sportovních a společenských aktivit ovšem došlo i na serióznější témata. V doprovodu generálního manažera Bílých Tygrů zavítal do Jablonného v Podještědí ředitel extraligy ledního hokeje Josef Řezníček, který dlouho besedoval s fanoušky nad mnoha tématy týkajícími se nejvyšší české hokejové soutěže.

Atmosféra byla místy napjatá, přesto došlo na konstruktivní diskuzi. "Padlo hodně námětů týkajících se struktury soutěže, baráží, výchovy rozhodčích a podobně. To vše je samozřejmě spojeno s nějakými finančními předpoklady, takže jsou to samozřejmě širší témata. Ale věřím, že si fanoušci udělali díky této diskuzi alespoň trochu obrázek o tom, jak struktura soutěže funguje," komentoval debatu Řezníček.

Beseda s šéfem extraligy a vůbec celý 22. Sraz hokejových fanoušků, který finančně a organizačně podpořila organizace Bílých Tygrů, měly u všech účastníků velký ohlas. Prohlédněte si reportáž z této povedené akce!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit