Bílí Tygři Liberec

Hokejista sezóny 2019/20: Ocenění získal Augusta, Hrachovina i Průžek

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Pandemie koronaviru bohužel nedovolila odehrát play-off, vyhlášení hokejisty sezóny ale nezabránila. V tradiční anketě, kterou odvysílala Česká televize ve speciálním režimu, zaznělo i letos několik jmen z tygří smečky!

Kvůli pandemii se letos vyhlášení ankety odehrálo v Síni slávy českého hokeje bez přítomnosti diváků. Moderátoři akce, Robert Záruba a Jiří Hölzel, již na začátku pořadu vyhlásili nejlepšího trenéra uplynulého ročníku, kterého volila zpravodajská agentura ČTK. Cenu zaslouženě získal hlavní kouč našeho celku, Patrik Augusta, který hned první rok na liberecké lavičce ovládl s týmem základní část!

Hned po něm přišel na řadu Dominik Hrachovina, kterého deník Právo vyhlásil nejlepším brankářem sezóny. Dvojnásobný mistr finské ligy sice přišel pod Ještěd v průběhu roku, nicméně ovládl gólmanské statistiky a především výrazně pomohl Tygrům k zisku Prezidentské trofeje.

V neposlední řadě byl poté oceněn i Jiří Průžek, který před začátkem ročníku překonal rakovinu a od televize O2 TV Sport obdržel cenu za oddanost hokeji, kterou mimochodem získal i v Chance lize! Více o příběhu Jiřího Průžka se dočtete zde.

Kromě individualit došlo i na ocenění celého mužstva, které si v základní části připsalo 102 body a vyhrálo čtvrtou Prezidentskou trofej za posledních pět let.

Všem oceněným Tygrům blahopřejeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit