Bílí Tygři Liberec

Finále před 300 fanoušky v ochozech!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po dlouhých měsících se Home Credit Arena otevře alespoň malému množství fanoušků. Finálová série Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy ledního hokeje mezi Bílými Tygry a HC Oceláři Třinec se díky výjimce Ministerstva zdravotnictví odehraje před třemi stovkami diváků v ochozech!

Po naprostou většinu sezony zůstaly brány hokejových arén a stadionů po celé České republice zcela zavřené a zápasy Tipsport extraligy ledního hokeje probíhaly zcela bez účasti fanoušků. To se ale pro finále Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ledního hokeje změní.

Ministerstvo zdravotnictví vyhovělo žádosti společné žádosti Národní sportovní agentury, Bílých Tygrů Liberec a HC Oceláři Třinec o výjimku, díky níž budou na finále zamířit tři stovky fanoušků, kteří podstoupí test na zjištění přítomnosti koronaviru způsobujícího onemocnění COVID-19 metodou PCR.

O tento počet se tak navýší stávající kvóta, která byla stanovena na 200 osob podílejících se na průběhu utkání (včetně samotných hráčů, realizačních týmů, rozhodčích či novinářů) a 200 dlouholetých partnerů rozdělených do stavebně oddělených prostor po maximálně 10 osobách.

Více informací o režimu v Home Credit Areně na finálových utkání a o tom, jak bude možné vstupenky získat, přinese klub v nejbližších dnech.

📢 Nebojujeme jen o titul, bojujeme i o vás. A naše snažení bylo vyslyšeno! Na finále jsme dostali VÝJIMKU pro 3️⃣0️⃣0️⃣...

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Pátek 16. dubna 2021

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit