Bílí Tygři Liberec

Ondřej Vitásek na MS nejspíš dohrál. Má zlomená žebra

Date of publication Author Klub

Liberec - Jediný Tygří zástupce v defenzivě národního týmu na mistrovství světa v Rize si už nejspíš nezahraje. Ondřej Vitásek utrpěl hned v úvodním duelu s Ruskem zlomeninu žeber a světový šampionát pro něj předčasně končí.

Vytáhlý obránce byl jedním ze čtyř Tygrů, kteří reprezentují Českou republiku na právě probíhajícím mistrovství světa v Rize. Po skvělých výkonech v play-off Tipsport extraligy, na které navázal v reprezentační přípravě, nebylo překvapením, že se vešel do konečné nominace trenéra Filipa Pešána.

Jeho účast na druhém světovém šampionátu ovšem neměla dlouhého trvání. Hned v průběhu zahajovacího utkání s výběrem Ruska si zlomil dvě žebra, přesto však zápas dohrál. "Je pro mě nepochopitelné, že s tímto zraněním vůbec dohrál," nechal se slyšet asistent trenéra Martin Straka. Ještě v pátek podstoupil třicetiletý zadák vyšetření, po kterém bylo jasné, že do sobotního duelu se Švýcarskem už nezasáhne. Turnaj tak pro něj s největší pravděpodobností končí. V dějišti šampionátu nicméně s týmem nadále zůstává.

Zápasový program národního týmu pokračuje v pondělí střetnutím s Běloruskem. V rámci skupiny A dále narazí na Švédsko, Velkou Británii, Dánsko a Slovensko.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit