Bílí Tygři Liberec

DTS: Sedmáci i osmáci sehráli výborné zápasy

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Sedmá a osmá třída si v týdnu zpestřily program utkáními Dlouhodobé turnajové soutěže (DTS). Sedmička se střetla s Mladou Boleslaví a Slavií, osmička měla na programu duely s Bruslaři a Hvězdou Praha. Obě kategorie odehrály velice kvalitní zápasy.

S každým soupeřem se v rámci DTS hrají dva duely, přičemž každý trvá dvacet minut. Výsledky jednotlivých minizápasů se započítávají zvlášť.

7. třída: Liberec - Boleslav 5:0, 3:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Z naší strany to byl perfektní výkon, měli jsme super pohyb a byli jsme silní na kotouči. Navíc jsme se prosazovali po pěkných akcích. V brance byl hodně jistý Ondra Maxin."

7. třída: Liberec - Hvězda Praha 2:4, 6:3

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Nezachytili jsme začátek prvního utkání. Soupeř byl fyzicky silovější než Boleslav, my jsme Hvězdu navíc pod dojmem předchozích výher asi trošku podcenili. Prohrávali jsme i ve druhém zápase, ale kluci se zmátořili a výborně zabojovali, po krásných akcích jsme druhou dvacku zaslouženě vyhráli. Skvělý týmový výkon s kvalitní produktivitou!"

8. třída: Liberec - Boleslav 0:3, 0:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Neprosadili jsme se, protože jsme se trápili v zakončení. Ztroskotali jsme na brankáři a trefili jsme snad pět tyček. Z obou stran to ale byl kvalitní zápas. Herně jsme podle mě měli lehce navrch, ale rozhodla efektivita. První zápas rozhodla naše přesilovka, ve které jsme dvakrát inkasovali."

8. třída: Liberec - Slavia 4:0, 4:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Protrhli jsme střeleckou smůlu a vstřelili pěkné branky. Byli jsme dominantní, hráli jsme ve vysokém tempu a oba zápasy jsme zaslouženě vyhráli."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tomáš Filippi zvolen hokejistou sezóny! Král je nejlepší nováček

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit