Bílí Tygři Liberec

Jarda Vlach má třetí nejtvrdší střelu v extralize!

Date of publication Author Klub

Liberec - Že umí útočník Jaroslav Vlach vypálit na branku pořádnou dělovku, to není žádnou novinkou. A dokázal to také v letošním ročníku ankety Extraligová NEJ. Postaral se o třetí nejtvrdší ránu soutěže!

Princip této tradiční disciplíny je zcela jasný. Vyslat na branku co nejtvrdší ránu golfákem, přičemž rychlost puku měří připravený radar. Každý z týmů do nominuje do soutěže v tvrdosti střely svého zástupce, který pak má celkem pět pokusů, z nichž se počítá ten nejlepší.

Není překvapením, že zástupcem Tygrů se v tomto odvětví Extraligových NEJ opět stal Jaroslav Vlach. Tradičně se zde umisťuje mezi nejlepšími, a ročník 2021/22 nebyl výjimkou. V pátém pokusu totiž vypálil dělovku o rychlosti 169 km/h. To ho zařadilo na třetí příčku v rámci celé extraligy.

"Chtěl jsem překonat svůj loňský výkon, který byl 170 km/h. To bohužel nevyšlo, ale 169 km/h je také dobré," tvářil se střelec naoko zklamaně. Třetí místo každopádně dokazuje, že v této disciplíně patří dlouhodobě mezi nejobávanější střelce extraligy.

"Vlašákovi" k jeho parádnímu výkonu gratulujeme a přejeme mu mnoho štěstí, aby puky protrhávaly sítě v brankách soupeřů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit