Bílí Tygři Liberec

Chcete mít doma malého Tygra? Dorazte v sobotu 29. ledna do Home Credit Areny!

Date of publication Author Klub

Liberec - Máte doma malého Tygra ve věku od 4 do 8 let? Třeba právě z něj může vyrůst další Petr Nedvěd, Ladislav Šmíd nebo Tomáš Filippi! Přijďte s ním v sobotu 29. ledna na náborovou akci Pojď hrát hokej! a užijte si zábavné dopoledne, z nějž si navíc odnesete spoustu tygřích dárků!

Akce Pojď hrát hokej! se uskuteční 29. ledna od 9:30 do 11 hodin přímo na ledové ploše Home Credit Areny. Vaše děti ve věku od 4 do 8 let si zde budou moci vyzkoušet ukázkovou hokejovou tréninkovou jednotku a zažít tak spoustu zábavy se svými vrstevníky. Kromě toho si navíc odnesou celou řadu dárků, mezi nimiž nechybí tygří dres pro všechny malé účastníky!

Na co se vše se mohou vaše děti těšit? Kromě již zmíněných dárků si vyzkouší hokejový trénink a osvojí si základní bruslařské dovednosti. To vše navíc v doprovodu hráčů A-týmu Bílých Tygrů! Krom toho si společně s rodiči prohlédnou modelový zápas malých Tygrů z 1. třídy. Rodiče se pro změnu dozvědí vše podstatné, co obnáší výchova malého hokejisty. Pro všechny účastníky i jejich doprovod bude na místě přichystáno drobné občerstvení, káva a čaj.

Že vaši malí Tygři zatím neumí bruslit? To není žádný problém! Nábor je otevřený pro všechny děti bez rozdílu v dovednostech bruslení. Nejen, že se naučí úplné základy, všichni účastníci navíc získají poukaz na 1. měsíc oblíbené Školičky bruslení zcela ZDARMA. S sebou budou děti potřebovat pouze helmu (postačí například lyžařská či cyklistická) a brusle, případně také chrániče na in-line brusle, pokud je vlastníte.

Nemáte doma vlastní brusle či helmu? Ani to není problém, v případě zájmu vám je rádi zapůjčíme. V takovém případě nás prosím kontaktujte předem na emailovou adresu stehno@hcbilitygri.cz, kde se domluvíme na správné velikosti bruslí a dalších detailech.

Přijďte v sobotu 29. ledna se svým malým Tygrem na náborovou akci Pojď hrát hokej! Registrovat se můžete pomocí formuláře níže, čímž si usnadníte registraci přímo na místě. Je však možné se zaregistrovat také až na místě. Těšíme se na vás!

A pokud vaše děti nespadají do věkové kategorie 4 až 8 let, ale i tak by si chtěly hokej vyzkoušet, kontaktujte nás na adrese stehno@hcbilitygri.cz a domluvíme se na individuálním postupu.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Ručník PO 2024

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit