Bílí Tygři Liberec

Získejte dres Petra Jelínka či Michala Birnera! O kapku lepší aukce končí již dnes!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Jako každý rok proběhl začátkem února napříč celou extraligou charitativní projekt O kapku lepší hokej. Pokud chcete také pomoci dětem s poruchou krvetvorby, můžete si jeden z dresů vašich oblíbených hokejistů vydražit. Celý výtěžek z aukce totiž bude věnován Nadačnímu fondu Kapka naděje. Dražba běží do 24. února 2022 do 18 hodin.

Extraligový hokej byl od 31. ledna do 4. února opět O kapku lepší. Bílí Tygři se společně s ostatními týmy zapojili do třetího ročníku projektu, který si dává za cíl pomoci dětem s poruchou krvetvorby. Na jednotlivých stadionech jste tak měli možnost zakoupit si oranžovou stuhu či přispět do připravených kasiček v ochozu.

Kromě toho oblékl vždy jeden vybraný hráč každého týmu speciální dres s logem projektu a oranžovým rukávem. A právě tyto speciální dresy, které byly ve zmíněných termínech obléknuty v utkáních nejvyšších českých hokejových soutěží, jdou nyní do aukce.

V aukci můžete získat dresy Petra Jelínka či Michala Birnera, ale také trikoty dalších výrazných extraligových a prvoligových osobností, které se zapojily do projektu O kapku lepší hokej. Vyvolávací cena každého dresu byla stanovena na 1 000 Kč. Do aukce se můžete zapojit na webu sportovniaukce.cz.

Pokud nemáte o dres zájem, ale rádi byste i tak O Kapku lepší hokej podpořili, máte stále následující možnosti.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit