Bílí Tygři Liberec

Ve zbytku sezony již s maximální možnou kapacitou!

Date of publication Author Klub

Liberec - V úterý 1. března vstoupilo v platnost rozvolnění dosavadních opatření, které znamená, že od středy 2. března se mohou Bílí Tygři znovu představit před zcela naplněnou kapacitou Home Credit Areny.

Po výraznou část sezony nemohlo na zápasy Bílých Tygrů dorazit více než 1 000 fanoušků. K tomu bylo nutné dokládat u vstupu do Home Credit Areny bezinfekčnost v podobě potvrzení o očkování, prodělání onemocnění COVID-19 či PCR nebo antigenním testu. To už ale neplatí - po krátkém období, kdy bylo možné naplnit polovinu kapacity, mohou Bílí Tygři už proti Třinci zcela naplnit kapacitu arény!

Od 1. března totiž není maximální kapacita hlediště nijak omezena. Na zápasy, včetně play-off, tak bude moci znovu zamířit až 7 500 fanoušků. Podaří se nám nejbližší zápasy základní části vyprodat?

Pro nejdůležitější část sezony se Bílí Tygři každopádně znovu budou moci opřít o své fanoušky. Přijďte naše hráče v závěru základní části a ve vyřazovacích bojích podpořit! Zajistěte si vstupenky a buďte u toho! Potřebujeme vás víc, než kdy dříve!

ceník jednoráz 21/22

Online v síti Ticketportal

Hlavním prodejním kanálem je v celém tomto ročníku prodej online v síti Ticketportal. Osobně můžete získat vstupenky v prodejních místech sítě Ticketportal.

Rotunda v areálu Home Credit Areny zůstává mimo dny utkání zavřena, v den utkání pak bude otevřena vždy dvě hodiny před začátkem zápasu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Teaser Tygří Letní Challenge 24

Nejnovější články

Prázdniny startují! Do neděle sleva 20 % v tygřím e-shopu

Zapojte se do partnerských výzev Tygří Letní Challenge!

Balinskis slaví v premiérové sezoně v NHL! Jeho Florida si došla pro Stanley Cup v sedmém zápase

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit