Bílí Tygři Liberec

Známe časy utkání předkola, odstartoval volný prodej

Date of publication Author Klub

Liberec - Předkolo play-off startuje v Home Credit Areně už v pátek, kdy Tygři přivítají Kometu Brno. Vzhledem k volbám televizních vysílatelů již známe časy začátků obou domácích utkání. V 9:00 navíc odstartoval volný prodej vstupenek.

Páteční utkání Bílých Tygrů s Kometou Brno odstartuje v 19:00, utkání odvysílá O2TV Sport. Sobotní odvetu pak před kamerami České televize uvidíte od 17:00. Nenechte si oba tyto zápasy ujít!

Ve středu v 9:00 byl spuštěn volný prodej vstupenek, v němž si můžete zajistit lístky na veškerá dosud neobsazená sedadla včetně těch, na něž byla v průběhu základní části prodána permanentka. V prodeji je tak celá řada velmi zajímavých míst včetně těch do 1. kategorie! Buďte u toho a přijďte Bílé Tygry v klíčové fázi sezony podpořit!

Informace o prodeji vstupenek

Volný prodej vstupenek probíhá v kompletní prodejní síti Ticketportal. Vstupenky si můžete zajistit online, případně v jednom z prodejních míst, kterých naleznete v Liberci hned 10 a která se nacházejí také v celém Libereckém kraji.

Prodej na Rotundě

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje je tedy možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude otevřena až v pátek před prvním domácím utkáním předkola od 12 hodin.

Ceník vstupného

Vstupenky na předkolo play-off budou prodávány od 250 Kč do fanklubu do 460 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 50 Kč do běžných kategorií a 100 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit