Bílí Tygři Liberec

Poslední šance hlasovat pro Petra Kváču ve finále Zlaté helmy Komerční banky!

Date of publication Author Klub

Liberec - Oblíbená anketa Zlatá helma Komerční banky, která hledá nejpovedenější hokejové akce uplynulé sezony, dospěla do svého finále. V něm máte příležitost hlasovat pro tygřího gólmana Petra Kváču! Pozor, čas máte pouze do čtvrtka 28. dubna!

Zákrok gólmana Petra Kváči, kdy před zcela odkrytou brankou neuvěřitelně vychytal před prázdnou klecí Michala Řepíka, vyrazil dech nejen fanouškům přímo v Home Credit Areně. Ocenily jej také stovky tisíc diváků u televizních obrazovek. A není divu, že se probojoval do výběru Zlaté helmy Komerční banky za měsíc březen, v němž od fanoušků obdržel nejvíce hlasů z nominované šestice.

Díky tomu se Petr Kváča kvalifikoval do finálového kola, které je v současnosti v plném proudu. Konkurenty budou pro "Kvakyho" zbylí vítězové jednotlivých měsíčních kol, mezi nimiž nechybí například právě Michal Řepík, kterého při svém parádním zákroku vychytal. Dále jsou nominováni plzeňský Dominik Pavlát, královéhradecký Aleš Jergl, českobudějovický Martin Hanzl, karlovarský Jakub Flek a třinecký Ondřej Kacetl.

Jak si v této tuhé konkurenci Petr Kváča povede? Hlasovat pro něj můžete až do čtvrtka 28. dubna na stránce ankety. A mimochodem, náš gólman se může stát už druhým Tygrem v řadě, který by ovládl finále Zlaté helmy Komerční banky. V minulém ročníku se totiž z vítězství radoval Jaroslav Vlach, který si odnesl trofej za svou dělovku do šibenice od modré proti Litvínovu.

Povede se Petru Kváčovi na úspěch svého spoluhráče navázat?

HLASUJTE ZDE!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit