Bílí Tygři Liberec

Aukce dresů ze sezony 2021/22 vynesla přes 160 tisíc korun!

Date of publication Author Klub

Liberec - Do nedělních 20 hodin jste měli šanci získat unikátní připomínku sezony 2021/22. Sada bílých a dvou modrých dresů, v nichž Bílí Tygři v této sezoně nastupovali, zamířila do tradiční dražby, která vynesla přes 160 tisíc korun!

O jednotlivé dresy se mezi fanoušky uskutečnila tuhá bitva. Výsledná částka se nakonec zastavila na symbolických 160 160 Kč.

Absolutně nejvýše se vyšplhala částka za dres se jmenovkou reptezentanta Petra Kváči. Ten byl vydražen za skvělých 10 500 Kč! Hned za ním se pak umístil dres Ladislava Šmída, který se v tomto ročníku rozhodl ukončit kariéru. Jeho poslední tygří dres byl prodán za 10 100 Kč.

Skvělou zprávou je, že zájem byl o všech 33 dresů, včetně trikotů bez jmenovky. Ty byly prodány za 2 000 Kč (dres s číslem 38) a za 3 600 Kč (dres s číslem 1). Vůbec nejdéle se pak bojovalo o trikot Jakuba Klepiše, na nějž padl poslední příhoz až v čase 20:22, tedy více než čtvrt hodiny po skončení aukce, neboť v případě příhozu těsně před koncem aukční doby došlo pokaždé k prodloužení dražby.

Celý výtěžek z prodeje dresů poputuje na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům dražby gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu začátkem následujícího týdne. 




Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu