Bílí Tygři Liberec

Realizační tým Bílých Tygrů rozšíří Valdemar Jiruš

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři hlásí pro následující ročník posilu i do realizačního týmu. Trenérský štáb nově doplní Valdemar Jiruš!

Obzvlášť dlouhodobí fanoušci znají jméno Valdemar Jiruš velmi dobře. V minulosti byl totiž obráncem našeho "A" týmu, za který odehrál sedm sezón a proslul především jako velmi tvrdý a důrazný bek. Po ukončení hráčské kariéry se vydal na tu trenérskou a z asistenta u mladšího dorostu se rychle vypracoval až v hlavního kouče naší juniorky. Následně povýšil do prvoligových Benátek, kde působil čtyři roky. Po konci farmy se nyní postaví na lavičku tygřího "áčka".

Kromě běžných povinností asistenta trenéra bude mít na starost především mladé hráče. Mimo jiné tak bude v těsném kontaktu s libereckou juniorkou a bude mít také na starost monitorování nadějných borců, kteří se budou rozehrávat v Chance lize. Bývalý skvělý obránce se tak vrací na sever Čech, tentokrát v pozici kouče!

Trenér Patrika Augusta o posile realizačního týmu
Valda zaujme pozici, která je běžná v NHL. Bude mít na starost především hráčský rozvoj, takže bude v kontaktu s juniory a s kluky původně z Benátek, kteří povýší do "A" týmu. Bude je mít pod palcem a jsme předběžně domluvení, že by v Litoměřicích vedl i tréninky speciálně pro naše hráče.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit