Bílí Tygři Liberec

Tygři mají zástupce mezi TOP 5 v anketě Ledová klapka

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v uplynulých letech kladli Bílí Tygři v sezoně 2021/22 důraz na videoobsah. A propagační video před halloweenským utkáním se vypracovalo mezi pětici nejlepších v anketě Ledová klapka!

Tygří halloweenský spot bude soutěžit v kategorii Propagačních videí, kterou se našemu klubu podařilo v minulém ročníku vyhrát. Tehdy bodovalo video představující play-off kampaň #PLAYOFFDOMA. Podaří se letošnímu videu na úspěch z roku 2021 navázat? Celé video si můžete připomenout níže.


Halloweenský spot měl za úkol naladit fanoušky na tradiční tematické utkání, které Tygři odehráli 31. října 2021. Celá kampaň byla inspirována oblíbenou hororovou hrou Resident Evil, není tedy překvapením, že obsahovala poněkud netradiční temnou prohlídku zázemí kabiny A-týmu. A zaujala nejen fanoušky, ale také porotu Ledové klapky.

V kategorii Propagačních videí bude bojovat s oznámením příchodu Milana Gulaše do Českých Budějovic, návratem Davida Krejčího do Olomouce, představení projektu Sparta vzdává Hold 2022 a úvodním intro videem Rytířů Kladno. Jak si v této náročné kategorii povede?

O medailových umístěních bude nyní rozhodovat odborná porota, která určí celkové pořadí. Více o anketě můžete najít ZDE. Držte pěsti tygřímu videu v boji o nejvyšší umístění!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Nová sezona startuje! Ceny vstupenek držíme na minimu, prozrazuje marketingový ředitel

Liberec byl první volba. Čeština mi v kabině chyběla, říká po návratu Kváča

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit