Bílí Tygři Liberec

Ohodnoťte top videa uplynulé sezony! Zapojte se do hlasování fanoušků v Ledové klapce

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří halloweenské video bojuje v TOP 5 o triumf v extraligové anketě Ledová klapka, která hledá nejlepší klubová videa v rámci celé soutěže. Zapojte se do hlasování i vy!

Ledová klapka se udílí ve třech kategoriích, v nichž v tuto chvíli známe TOP 5 nejlepších videí. Zatímco odborná porota sestavuje své pořadí, do hlasování se mohou zapojit také fanoušci. Na webových stránkách soutěže si totiž můžete prohlédnout všechna nominovaná videa a zároveň je ohodnotit. Tak vzhůru do toho! Jak si v dané konkurenci povedou Bílí Tygři?

Hlasování naleznete zde

Připomínáme, že Bílí Tygři se mohou v kategorii propagačních videí pochlubit svým halloweenským spotem, který navazoval na gamingovou celoroční kampaň. Svým fanouškům tak Tygři přinesli netradiční nahlédnutí do zákulisí. Myslíte si, že kabinu A-týmu znáte? Během halloweenu umí být mnohem děsivější, než byste čekali! Připomeňte si tygří nominované video.

Ve své kategorii bude v hlasování poroty i fanoušků bojovat s oznámením příchodu Milana Gulaše do Českých Budějovic, návratem Davida Krejčího do Olomouce, představení projektu Sparta vzdává Hold 2022 a úvodním intro videem Rytířů Kladno. Jak si v této náročné konkurenci povede? Pomozte Bílým tygrům svým hlasem také vy!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit