Bílí Tygři Liberec

Tygří halloweenské video oceněno jako třetí v anketě Ledová klapka!

Date of publication Author Klub

Liberec - Není tajemstvím, že Bílí Tygři kladou ve své komunikaci důraz na videotvorbu. A za uplynulou sezonu se mohou těšit z dalšího ocenění. Halloweenské propagační video bylo oceněno jako třetí nejlepší v anketě Ledová klapka.

Vítěze v Ledové klapce vybírala odborná porota složená ze zástupců českých sportovních televizních redakcí či marketingových společností. Z finálové pětice nominovaných volili v každé kategorii trojici, která obsadí stupně vítězů. A nutno dodat, že nešlo o vůbec snadnou volbu - ve finále se sešla povedená videa od řady klubů.

Svého zástupce zde měli i Bílí Tygři, které zastupovalo halloweenské propagační video. Tak trochu jiná prohlídka kabiny, která zároveň posloužila jako intro video na halloweenském utkání 2021, nakonec obsadila třetí místo. Nestačila pouze na intro video kladenských Rytířů a promo video projektu Sparta vzdává HOLD 2022. Tygří halloweenské video se můžete připomenout níže.

Mezi reportážními videy kralovali Piráti Chomutov, kteří se i po pádu do nižších soutěží nadále skvěle prezentují veřejnosti. V kategorii amatérských videí uspěl Frýdek-Místek se svým zápasovým intrem. Nejlepším videem dle fanoušků byla pak zvolena reportáž Rytířů Kladno z oslavy 50. narozenin Jaromíra Jágra.

Všechna vítězná videa si můžete prohlédnout ZDE. Věříme, že se nám i v nadcházejícím ročníku podaří bavit své fanoušky videotvorbou a přinášet jim co nejoriginálnější obsah.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit