Bílí Tygři Liberec

První zápasový test! Do Liberce přijedou energetici

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Příprava na sezónu 2022/23 je v plném proudu a ve čtvrtek se pro naše hokejisty rozběhne kolotoč přípravných utkání. V Home Credit Areně se utkají s Karlovými Vary. Zápas začíná v 18:00, brány arény se pro diváky otevřou 45 minut před úvodním vhazováním.

Na začátku

Pro Bílé Tygry se bude jednat vůbec o první utkání v nové sezóně. Velkým lákadlem pro fanoušky určitě je možný start nových posil v čele s Michaelem Frolíkem či navrátilcem do mateřského klubu a nově jmenovaným kapitánem Michalem Bulířem. Zajímavostí je, že do loňské přípravy vstoupili svěřenci Patrika Augusty na výbornou, když vysoko porazili Salzburg i Mnichov a ovládli turnaj Red Bulls Salute. V tomto ohledu tedy letos rozhodně mají na co navazovat.

To Karlovy Vary už za sebou dva duely mají, ale na vítězství čekají. Prvoligovému Sokolovu podlehli 0:1 po nájezdech, Litvínovu pak 2:5. Nejvýznamnější změnou v kádru Západočechů je bezesporu odchod útočníka Jakuba Fleka do Komety. Mezi příchody se naopak vyniká návrat bývalého Tygra Dávida Grígera, který do Home Credit Areny může poprvé od svého odchodu zavítat jako soupeř. Flek se dokonce nechal slyšet, že právě Grígerův příchod ho přiměl vážněji uvažovat nad tím, že by v lázeňském městě zůstal. Nakonec však přece jenom zamířil do Brna.

Trenér a sportovní ředitel Patrik Augusta o složení kádru
Věřím, že jsme přivedli hráče, kteří nám pomohou být lepší než loni. Mužstvo není uzavřené nikdy, ale tak, jak jsme začali, jsem spokojený.

Režim v Home Credit Areně

Během přípravných utkání bude otevřena celá Home Credit Arena a místa blokovaná permanentkou budou svým permanentkářům plně k dispozici. Otevřeny budou též vybrané stánky s občerstvením či fanshop, pro fanoušky tak bude k dispozici plnohodnotný extraligový servis. Home Credit Arena bude otevřena 45 minut před začátkem utkání, tedy od 17:15.

Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Těšíme se na viděnou v Home Credit Areně a věříme, že si společně užijeme parádní start nové sezóny!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit