Bílí Tygři Liberec

Vyrazte v sobotu do Vesce a potkejte se s Tygry!

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete se pořádně naladit na novou sezonu? Pak budete mít v sobotu ve Sportovním areálu ve Vesci šanci. A navíc se potkáte s Patrikem Augustou, Michalem Bulířem, Janem Šírem či Michalem Ivanem!

V sobotu 17. září se ve Sportovním areálu ve Vesci můžete těšit na Sportovní den, v rámci nějž si vaše děti budou moci vyzkoušet celou řadu sportů. Chybět tak nebudou liberecké kluby florbalu, stolního tenisu, aerobicu, plavání, juda či golfu. A Bílí Tygři v této společnosti nemohou chybět.

Od 13 do 17 hodin naleznete na místě tygří stan, v němž se setkáte s naším maskotem Tygrem a budete mít možnost si zahrát street hokej či vyzkoušet hokejové dovednosti na desce Game Changer. A nejen to, budete mít příležitost narazit také hned na čtveřici členů A-týmu!

Od 15 do 16 hodin totiž do tygřího stanu dorazí trenér Patrik Augusta, kapitán Michal Bulíř, jeho asistent Jan Šír a slovenský reprezentant Michal Ivan. Budete tak mít příležitost na startu sezony získat cenný autogram či společnou fotografii. A pokud nemáte žádný fanpředmět, který byste si nechali při této příležitosti podepsat, pak nezoufejte. Chybět nebude ani náš cestovní stánek s tygřím merchem.

Vyrazte v sobotu 17. září do Sportovního areálu ve Vesci a užijte si pohodový den plný sportu. Kdo ví, třeba si u toho odnesete i autogram od některého z Bílých Tygrů. Těšíme se s vámi na viděnou!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit