Bílí Tygři Liberec

V Lion Sportu pro permanentkáře nadále platí sleva 30 %

Date of publication Author Klub

Liberec - Také v průběhu sezony 2022/23 mohou majitelé permanentních vstupenek využívat řadu výhod. Chybět mezi nimi nemůže ani sleva 30 % na nákup zboží v liberecké prodejně Lion Sport. Tak se vydejte do Géčka a využijte všechny benefity permanentky!

Společnost Lion Sport, která ve svém sortimentu mimo jiné nabízí zboží značky adidas, patří mezi dlouholeté partnery Bílých Tygrů. Dodává klubu tréninkové oblečení nejen pro A-tým, ale také pro mládež. A vybavit se tam můžete i vy. Pokud chcete oblékat stejnou kolekci, jako svěřenci trenéra Augusty, či něco jiného z širokého sortimentu prodejny, pak rozhodně neváhejte a vyrazte si vybrat! Majitelé permanentních vstupenek mohou využít v prodejně slevu ve výši 30 %.

Pokud chcete využít slevu ve výši 30 %, stačí ve zmíněné provozovně předložit svou permanentní kartu. Následně vám bude sleva odečtena z ceny nákupu. Slevu lze využít na veškeré nezlevněné produkty adidas včetně novinek z aktuálních kolekcí. Nelze ji však sčítat s jinými akcemi. Pokud si tak například vyberete zboží, které je již ve slevě, bude sleva ze základní ceny upravena na výši 30 %.

Prodejnu Lion Sport naleznete v nákupním centru Géčko. Otevřena je každý den od 9 do 20 hodin. Její kompletní sortiment si můžete prohlédnout ZDE.

Využijte výhod své permanentky a vybavte se v prodejně Lion Sport se slevou ve výši 30 %! Oblečení adidas od společnosti Lion Sport obléká rovněž A-tým Bílých Tygrů Liberec.

Stále nemáte permanentku? Pak to rozhodně napravte! Více informací, jak na to, naleznete ZDE!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit