Bílí Tygři Liberec

S permanentkou do ZOO se slevou 20 %

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Každý rok můžete díky permanentní vstupence na Bílé Tygry využívat řadu výhod. Novinkou je mezi nimi letos sleva na vstup do liberecké zoologické zahrady.

Spolupráce Bílých Tygrů a liberecké ZOO se přímo nabízí. Vždyť právě podle známého chovu bílých šelem získal liberecký hokejový tým při rebrandingu ještě před postupem do extraligy své jméno. Nyní si tak můžete díky permanentce užít nejen hokejová utkání, ale také zvýhodněnou návštěvu nejstarší zoologické zahrady v České republice.

Majitelé permanentních či klubových karet budou moci již od nákupu své karty využít slevu 20 % na nákup vstupenky do liberecké ZOO. Tuto slevu lze uplatnit na nákup základní (dospělé) vstupenky, případně rodinného vstupného. Sleva se naopak nevztahuje na nákup již zvýhodněného vstupného, tedy dětských, studentských či seniorských vstupenek.

V případě, že chcete tento benefit své permanentky využít, stačí se u vstupu do zoologické zahrady prokázat svou permanentní či klubovou kartou. Oproti jedné permanentce je možné poskytnou slevu na jednu vstupenku. Sleva platí pouze na osobní nákup na pokladně u vstupu do ZOO, nelze ji bohužel využít při nákupu online na eshopu zoologické zahrady.

Užijte si návštěvu oblíbené liberecké ZOO a nalaďte se na právě odstartovanou hokejovou sezonu 2022/23! A pokud se chcete o zoologické zahradě a zde chovaných zvířat dozvědět více, pak rozhodně zamiřte na její webové stránky: https://www.zooliberec.cz/.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit