Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Poradí si slovenští Tygři s přezdívkami?

Date of publication Author Klub

Liberec - V oblíbené vědomostní soutěži Desítka x2 došlo na slovenský souboj mezi Martinem Faško-Rudášem a Mislavem Rosandičem. Jak si poradili s přezdívkami současných či bývalých Tygrů?

Během úterního zápasu měli fanoušci v přestávkové soutěži Desítka x2 náročný úkol. Schválně, dokázali byste poznat hráče, kteří měli či mají přezdívky na soutěžní kartě? A bylo znát, že pro účastníky nešlo o snadný úkol. Chyba a s ní i konečná přišla už po celkově třetí odpovědi, kdy si soutěžící vylámala zuby na přezdívce "Valcha". Ta nepatří Jaroslavu Vlachovi, ale kustodovi a bývalému kapitánovi Tygrů Aleši Válovi.

Stejnou otázku jsme postavili před dvojici slovenských reprezentantů Martina Faška-Rudáše a Mislava Rosandiče. Mohlo by se zdát, že pro ně jako pro cizince půjde o náročný úkol. Jak se ovšem ukázalo, přehled o tygřích přezdívkách mají, a to i přesto, že se s celou řadou hráčů na soutěžní kartě osobně v týmu či v soutěži nikdy nesetkali. Nakonec společnými silami poznali sedm hráčů.

Komu se v duelu podařilo zvítězit? A na kterých jménech si vylámali zuby? Podívejte se na video níže. A nezapomeňte přijít na páteční zápas s Olomoucí, kdy se třeba usměje štěstí právě na vás a budete mít možnost si zahrát naši Desítku x2 přímo na ledové ploše Home Credit Areny. Přejeme vám hodně štěstí!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit