Bílí Tygři Liberec

Rozsvícená světla v hledišti? Něco neskutečného, říká Adam Najman

Date of publication Author Jan Kordík

Liberec - Severočeši mají na svém kontě po devíti odehraných zápasech sympatických 17 bodů. Navíc v těchto duelech nenašli takového soupeře, proti kterému by nedokázali bodovat! „Bez porážky je to skvělé. Každý bod se na konci počítá a my jsme za to rádi,“ říká k průběhu sezóny Adam Najman.

Příznivci Bílých Tygrů čekali na první a zároveň i jedinou branku svého celku v úvodním dějství až do jeho závěru. O něco jiný příběh se odehrál v prostřední periodě. Zde se totiž mohli tygří fanoušci z branky Liberce radovat hned třikrát! Poté však Severočeši dvakrát inkasovali a skóre skočilo na 4:2. „Utkání pro nás bylo super až do konce druhé třetiny, kde jsme přestali hrát. Nevím, jestli jsme si mysleli, že to půjde samo. Naštěstí jsme si pak zisk tří bodů pohlídali,“ vrací se k souboji s Olomoucí liberecká jedenasedmdesátka.

Liberečtí se však nenechali snížením Moravanů rozhodit a hnali se za stanoveným cílem v podobě tříbodového vítězství. „Věřili jsme celou dobu, už od stavu 4:0, a to i když jsme pak dostali dva góly. Na druhou stranu si ale myslím, že zápasy, ve kterých vedeme doma o čtyři branky, nám nemůžou utéct,“ poznamenává mladý útočník. Výhra proti Olomouci navíc prodlužuje sérii, ve které Severočeši nepoznali přemožitele v 60 minutách. „Bez porážky je to skvělé. Každý bod se na konci počítá a my jsme za to rádi,“ dodává Adam Najman.

Jakub Rychlovský o utkání s Olomoucí
Věděli jsme, že Olomouc hraje výborně defenzivně, mají velké obránce a výborného gólmana. S nimi to nikdy není na žádné krásné akce, velmi těžce se přes ně prosazuje.

Ve třetí dvacetiminutovce se poté před brankou Petra Kváči odehrál souboj, do kterého se zapojili téměř všichni hráči, kteří byli na ledě. Za toto klání sudí rozdělili celkem deset trestných minut! Atmosféra v hledišti byla po této potyčce náramná. „Šarvátky k hokeji prostě patří. Jsme rádi, že na nás fanoušci chodí a podporují nás. V publiku poté diváci rozsvítili světla, a to bylo něco neskutečného. Nic takového jsem ještě neviděl a mělo to něco do sebe,“ komentuje situaci, kdy arénu rozzářila světla mobilních telefonů, jedenadvacetiletý Tygr.

Nyní čeká svěřence Patrika Augusty osmidenní pauza bez zápasu. A jak bude tento prostor vyplněn? „Dva dny teď máme volno a od pondělí zase začínáme tréninkový cyklus. Každý den budeme potom mít jednofázové nebo dvoufázové tréninky a připravíme se na nedělní utkání v Pardubicích,“ uzavírá svou výpověď Adam Najman.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit