Bílí Tygři Liberec

Navrátilec Ordoš: Mrzí mě, že jsme zápas nedotáhli ke zdárnému konci

Date of publication Author Kryštof Havíř

Liberec — Po devíti dnech bez soutěžního zápasu se Tygři postavili proti Dynamu, kterému podlehli v prodloužení. I následné střetnutí s Karlovými Vary se neslo v podobném duchu, když Liberečtí počtvrté v sezoně dovedli souboj do nájezdů a jejich bodová šňůra tak i nadále pokračuje. Jak na zápas nahlíží střelec jednoho z gólů Jan Ordoš?

Liberec se chtěl proti Karlovým Varům vrátit na vítěznou vlnu a po první třetině byl na dobré cestě. „Vstup do utkání z naší strany nebyl ideální, ale po chvíli jsme se herně zlepšili a šli do vedení,“ komentuje z pohledu týmu první dvacetiminutovku Jan Ordoš. Následně popisuje dění i v dalších úsecích zápasu: „Od druhé třetiny nás soupeř začal přehrávat a vyrovnal. V závěru jsme je sice měli na lopatě, bohužel jsme si nechali dát v poslední minutě gól.“

Proti hokejistům z lázeňského města tak nakonec Severočeši po nájezdech získali aspoň bod. „Očekávali jsme těžké utkání. Je to bruslivé, důsledně hrající mužstvo,“ říká na adresu soupeře šestadvacetiletý forvard. Ze sedmi venkovních zápasů jich Energie vyhrála hned pět. Tato jejich síla se ukázala i proti šelmám. „Proběhla klasická předzápasová příprava. Jak se jim daří v roli hostů jsme ale nebrali v potaz,“ říká Ordoš.

Petr Kváča o Karlových Varech
Je to rychlý, bruslivý a obětavý tým. Snažili jsme se jim vyrovnat, bohužel ale byli tentokrát šťastnější oni.

Pro něj samotného to bylo druhé utkání po návratu ze zranění, které si přivodil v duelu s Mladou Boleslaví. A hned proti Energii se prosadil, když v 59. minutě vstřelil gól na 3:2. „Naskočil jsem ze střídačky. Lví podíl na brance měl Oscar Flynn, který prošel snad celou obranou Varů úplně sám. Puk jsem tam pak už jen doklepl,“ popisuje situaci, která vedla ke změně stavu.

Jeho první trefa v sezoně, navíc po zranění, tak určitě bodla. „Fyzicky jsem se cítil dobře. Jsem rád, že mi tam to tam padlo, vždy ale může být můj výkon lepší. Teď mě mrzí, že jsme zápas nedotáhli do zdárného konce,“ lituje inkasované branky v poslední minutě.


Jan Ordoš po vstřeleném gólu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit