Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Znají opory klíčové milníky?

Date of publication Author Klub

Liberec - V dalším z našich letošních duelů ve vědomostní hře Desítka x2 poměřili síly útočníci Tomáš Filippi a Jaroslav Vlach. Jak si vedli v určování klíčových let tygří historie?

Náročnost otázek nové tygří soutěže Desítka x2 s postupem sezony stoupá. A zatímco tak v některých z minulých hracích karet stačilo správně trefit uzavřenou otázku s možnými odpověďmi ano či ne, tentokrát měli soutěžící za úkol určit přesný rok, kdy došlo na milník zmíněný v otázce. Za úkol dostali tuto otázku útočníci Jaroslav Vlach a Tomáš Filippi.

Vzhledem k tomu, že oba prošli v tygřím dresu i mládežnickými kategoriemi, byli pro ni jako dělaní. Zatímco některé z otázek mohly být poměrně jednoduché, jako například ve kterém roce získali Bílí Tygři premiérový titul či v jakém ročníku ukončil Ladislav Šmíd svou hráčskou kariéru, v dalších případech šlo skutečně do tuhého.

Koneckonců, vyzkoušejte si své znalosti sami. Víte, v kterém roce ukončili své působení v tygřím dresu Ján Lašák a Branko Radivojevič? Pamatujete si, kdy zamířil pod Ještěd brankář Milan Hnilička, případně kdy se Petr Nedvěd stal rekordmanem v extraligové produktivitě či kdy se Filip Pešán stal nejmladším extraligovým hlavním trenérem?

Podívejte si na video níže, jak si tygří opory v tomto duelu vedly. A samozřejmě nezapomeňte pilovat své tygří znalosti. Třeba to budete právě vy, kdo dostane na dalším domácím utkání šanci zazářit přímo na ledové ploše a vyzkoušet si soutěž Desítka x2 před naplněnou Home Credit Arenou.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit