Bílí Tygři Liberec

Fanoušci byli fantastičtí. Snad už je příště nezklameme, přeje si Melancon

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Ve čtvrté minutě otevřel skóre a byl vyhlášen nejlepším hráčem na liberecké straně. Radost ale kanadský obránce T. J. Melancon mít nemohl, Bílí Tygři totiž Litvínovu doma podlehli 2:3 v prodloužení a nelichotivá série proher se prodloužila na šest.

Většina toho nejpodstatnějšího se odehrála už v první polovině úvodní třetiny. S prvním gólem utkání přispěchal už ve čtvrté minutě právě Melancon. "I když si myslím, že jsme nehráli úplně špatně, musíme být více konzistentní v průběhu zápasu. Po obou gólech jsme do minuty zase sami inkasovali, to se nám nesmí stávat," kroutí hlavou.

I když je T. J. obránce, ofenzivu podporuje rád a často. V několika minulých zápasech se mu šance využít nepodařilo, teď se už dočkal. "Snažil jsem se najít prostor, odkud bych mohl vystřelit. Když se ke mně dostal puk, byl jsem nejdříve trošku překvapený, kolik prostoru se tam otevřelo," popisuje situaci, při níž si kotouč pečlivě připravil mezi kruhy a pak vymetl horní roh litvínovské brány.

Jedním z největších pozitiv na jinak nepříliš povedeném zápase byla divácká kulisa. Ačkoliv se Bílým Tygrům aktuálně nedaří podle představ, na severočeský souboj dorazilo před šest tisíc příznivců! "Je to neskutečné, bylo skoro vyprodáno," přikyvuje Melancon. "Strašně jsme to před našimi fanoušky chtěli urvat. Byli fantastičtí, snad už je příště nezklameme."

A co Liberec v zápasech sráží? "Je potřeba opravdu klást důraz na to, abychom hráli celých 60 minut. Není prostor z toho na chvíli vypadnout. Musíme hrát naplno, plnit systém. Ne dvacet minut, ne třicet. Prostě šedesát," ví kanadský bek. "Je před námi důležitý týden a musíme se už soustředit na zápasy, které nás čekají," uzavírá.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit