Bílí Tygři Liberec

Petr Kváča nominován na Zlatou helmu Komerční banky za měsíc říjen

Date of publication Author Klub

Liberec - Také v letošní sezoně nemůže chybět oblíbená anketa Zlatá helma Komerční banky, která vybírá nejpovedenější akce uplynulého měsíce. Za říjen se do šestice nominovaných probojoval svým parádním zákrokem Petr Kváča.

V zápase s Mountfieldem HK se královéhradecký útočník Oliver Okuliar pokusil o oblíbenou, ale také velmi náročnou fintu. Ve stylu Mikaela Granlunda, který se tímto trikem proslavil v roce 2011, posadil kotouč na čepel a zpoza branky se jej pokusil zasunout k bližší tyči. Gólman Petr Kváča se však zaskočit nenechal, stihl se k tyčce přesunout a Okuliarovi jeho fintu zneškodnil.

A nejen to, tento parádní zákrok mu zajistil také nominaci do říjnové šestice bojující o Zlatou helmu Komerční banky. Čelit bude mimo jiné dvojici bývalých Tygrů, Dávidu Grígerovi a Dominiku Lakatošovi, kteří si rovněž vysloužili nominaci. Šestici pak uzavírají Radek Koblížek, Jan Káňa a Tomáš Čachotský.

Jak si Petr Kváča v této tuhé konkurenci povede? Hlasovat pro maskovaného fantoma tygří klece můžete i vy! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už v pátek 4. listopadu, pokud tak chcete tygřího gólmana podpořit, rozhodně si pospěšte!

Hlasujte pro nezapomenutelný zákrok Petra Kváči a pomozte mu k triumfu ve Zlaté Helmě Komerční banky!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit