Bílí Tygři Liberec

Tygry čeká série šesti venkovních duelů! Zahájí ji v Olomouci

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Šňůru šesti zápasů na venkovních kluzištích započnou Severočeši na stadionu v Olomouci, která se nachází na pátém místě. Zápas můžete od nedělních 17:10 sledovat na stanici ČT Sport.

Nepovedený návrat

Liberečtí se v pátek vrátili po reprezentační pauze zpět do zápasového tempa, první utkání po přestávce jim ale nevyšlo. Třinec si totiž vypracoval čtyřgólové vedení, na které Tygři zvládli odpovědět až jednou brankou v závěrečné třetině.

Olomouc už má za sebou po herním volnu dokonce dvě klání, která se jim rovněž nepovedla. Nejdříve Hanáci padli v dohrávce s Karlovými Vary, načež v pátek nestačili na Vítkovice, kterým nevstřelili jediný gól. I oni se tak budou chtít ve vzájemném duelu vrátit na vítěznou vlnu.

Michal Bulíř o zápasu s Třincem
Musíme si na rovinu říct, že jsme utkání nezvládli a ani to hokejově to nevypadalo tak, jak bychom chtěli.

Koho sledovat

Obránce Michal Ivan konečně ohlásil návrat po zranění a proti Třinci si připsal vůbec svůj první ostrý start v této sezóně. Jak se mu bude dařit proti Olomouci?

Jan Káňa se už zpravidla řadí mezi hlavní tahouny Kohoutů a jinak tomu není ani letos. S osmi góly a pěti nahrávkami vévodí týmové tabulce střelců i celkové produktivity.

Venkovní šňůra

Svěřence Patrika Augusty čeká po reprezentační přestávce velmi náročný program. V následujících dvou týdnech je totiž čeká šest zápasů, přičemž všechny z nich odehrají na hřištích soupeřů! Po Olomouci tak Tygři zavítají postupně do Brna, Prahy, Českých Budějovic, Pardubic a Karlových Varů. Zahájí venkovní sérii vítězně?

To se dozvíme již v neděli, kdy v 17:10 padne úvodní buly. Utkání můžete sledovat na ČT Sport!

Poslední vzájemný zápas

Bílí Tygři Liberec vs. HC Olomouc 6:2
Branky a nahrávky: 20. Frolík (Birner, Balinskis), 27. A. Najman (Melancon, Frolík), 30. Melancon (Jelínek), 32. Vlach (A. Najman, Rychlovský), 52. Flynn (Balinskis), 59. Rychlovský – 38. Kunc (Bambula, Rutar), 40. Bambula (Strapáč, Škůrek).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit