Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Zahrál si daný Tygr na mistrovství světa?

Date of publication Author Klub

Liberec - Další hrací karta naší sezónní vědomostní hry Desítka x2 svedla proti sobě zkušené borce Michala Birnera a Michaela Frolíka. Dokázali správně určit Tygry, kteří startovali na seniorském mistrovství světa?

Pro soutěžní kartu se správným určováním, zda si daný Tygr zahrál na mistrovství světa, snad ani nešlo vybrat vhodnější dvojici. Vždyť Michal Birner s Michaelem Frolíkem dohromady startovali v součtu na pěti šampionátech, přestože se ani jednou společně v týmu nesetkali. Úvodní volby tak byly jednoduché, tím spíš, že sám Michal Birner byl jedním z hráčů k tipování.

Postupně však náročnost stoupala. Zatímco u některých z hráčů totiž byl jejich start na světovém šampionátu notoricky známým, u některých jiných už šlo o mnohem náročnější oříšek. Věděli byste například, že Marek Pinc startoval hned na dvou mistrovstvích světa, a to v letech 2005 a 2007? Vyzkoušejte si sami, jak byste si při určování jednotlivých hráčů vedli.

Zvládli nakonec Frolík s Birnerem kartu bez chyby? A kdo se stal vítězem celého duelu? Podívejte se na video, které naleznete níže v článku. Nezapomeňte také pilovat své vědomosti. Už v úvodu prosince budete mít další možnost zahrát si tygří vědomostní soutěž Desítka x2 přímo na ledové ploše Home Credit Areny, a to hned na zápase s Vítkovicemi. Podaří se vám rovněž zvládnout bezchybně všechny odpovědi?


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit