Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Dokázali matadoři seřadit současné a bývalé Tygry dle věku?

Date of publication Author Klub

Liberec - Obtížnost hracích karet vědomostní hry Desítka x2 se v průběhu roku postupně mění. Zatímco někdy stačí odpovídat jednoduše ano či ne, tentokrát jsme matadory Petra Jelínka a Petra Kolmanna vystavili úkolu, kdy měli seřadit Tygry dle věku.

Na rozdíl od jiných karet tedy bylo tentokrát nutné pořádně zvážit, jakou číslici k danému jménu přiřadit. Otázka zahrnovala nejen současné Tygry, ale také celou řadu takových, kteří oblékali dres našeho klubu v dávnější minulosti. Není tedy překvapením, že Jelínek s Kolmannem zvolili cestu na jistotu a začali od nejmladších, kteří z většiny patřili mezi současné hráče či se s nimi oba v týmu v nedávnu setkali.

Jak se však postupně prokousávali k dávnějším Tygrům, obtížnost postupně stoupala. Největší zlom nastal v momentě, kdy už na kartě zbývali pouze čtyři hráči, kteří již ukončili svou hráčskou kariéru. A přišla klíčová otázka - je starší Petr Nedvěd, klubová legenda, či Václav Novák, jeden z historicky prvních kapitánů Bílých Tygrů v extraligové éře?

Zvládli oba Tygři dohrát celou hrací kartu bez chyby, jako fanynky na utkání s Plzní, nebo jeden z nich nakonec udělal chybu? A zvládli byste všechny hráče seřadit bez jediné chyby vy? Pak si můžete vyzkoušet hru Desítka x2 třeba už na úterním utkání s Olomoucí, kdy bude opět součástí programu v první přestávce. Nezapomeňte tedy pilovat své tygří vědomosti!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit