Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Víte, jakou funkci v organizaci zastávají?

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco hráči na ledě jsou v každém klubu fanouškům na očích, členové širšího realizačního týmu či vedení už mohou být pro některé neznámou. Jak si v tomto ohledu vedli Oscar Flynn a Michal Ivan?

Zcela záměrně dostali tuto hrací kartu za úkol hráči, kteří mezi Bílými Tygry tráví svou první, respektive druhou sezonu. Některá jména je tak mohla snadno zaskočit. A co teprve taková, která sice každý hráč dobře zná pod přezdívkou, nicméně už ne tak pod jejich civilním jménem? Jedním takovým případem může být Jiří Jaroš, kterému však v kabině nikdo neřekne jinak, než Jura.

Přesto je jasné, že s většinou zmíněných osob neměli Oscar Flynn ani Michal Ivan vážný problém. Přeci jen se s naprostou většinou z nich setkávají takřka dennodenně, bylo by tedy ostudou, pokud by s jejich určením měli problém. Tím spíš v případě aktuálních trenérů A-týmu. Oba si tedy dlouho počínali velmi suverénně. A to i přes občas poněkud zvláštní volbu titulů - nicméně "tělocvikáře" jako kondičního trenéra v podání Oscara Flynna výjimečně uznáme jako správnou odpověď.

Podařilo se nakonec oběma určit všechna jména správně? A zvládli byste tuto hrací kartu i vy, nebo by vás některé z jmen nachytalo v nedbalkách? Podívejte se sami na video níže a porovnejte své znalosti s hráči A-týmu. Pokud si věříte, už na nedělním zápase s Českými Budějovicemi budete mít příležitost zahrát si vědomostní hru Desítka x2 přímo na extraligovém utkání. Poradíte si s našimi náročnými otázkami?


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit