Bílí Tygři Liberec

Makali jsme celých šedesát minut, bod jsme si zasloužili, říká dvougólový Frolík

Date of publication Author Jan Kordík

Hradec Králové/Liberec - Bílí Tygři zavítali v rámci dohrávky 27. kola na led Hradce Králové a podruhé ze tří střetů tohoto ročníku nebylo o vítězi jasno po šedesáti minutách. Až do času 59:29 však sahali domácí po tříbodové výhře, tu jim ale nakonec překazil srovnávající Michael Frolík. V následném prodloužení poté rozhodl o úspěchu Mountfieldu Radek Pilař.

Utkání bylo co se týče vyrovnávacích branek poměrně divoké, jak jsi to viděl ty?
Bylo to hodně nahoru dolů, ale myslím si, že můžeme být na sebe s tímhle výsledkem docela hrdí. Přece jen jsme trochu oslabení a máme nějaké nemocné. Prohrávali jsme sice 1:3, ale dokázali jsme se do zápasu vrátit a makali jsme celých šedesát minut. Bod jsme si podle mě zasloužili. Jen škoda prodloužení, kde byly šance na obou stranách, ale Hradec měl větší štěstí v zakončení.

Vnímáš právě zisk onoho bodu za ukázku síly vašeho týmového charakteru?
Rozhodně ano. Po zápase jsme si v kabině říkali, že se nemáme za co stydět a předváděli jsme dobrý výkon celých šedesát minut. Bohužel jsme udělali o jednu chybičku víc než oni, což pak asi rozhodlo. Když takhle budeme hrát dál, tak budeme úspěšní i v dalších utkáních.

Z tvé hole padla vyrovnávací branka v čase 59:29, která musela být kvůli možné vysoké holi posvěcena videem. Věřil jsi tomu, že bude uznaná?
Tak nějak jsem věděl, že to byl regulérní gól. Trefil jsem to hokejkou a ani si nemyslím, že by byla moc vysoko. Měl jsem to u těla a říkali jsme si i na střídačce, že by to měli uznat.

Přezkoumávání gólové situace ale trvalo poměrně značnou dobu..
Co jsem slyšel, tak bylo to zkoumání dlouhé proto, že jim spadnul server. Proto jsme byli trochu překvapení, že to trvalo tak dlouho. Jsme rádi, že to nakonec uznali.

V prodloužení jsi mohl zkompletovat hattrick, jak blízko to bylo?
Dostal jsem to hezky mezi kruhy od Uvise Balinskise a snažil jsem si podržet puk a potáhnout si ho. Potom mi to ale zblokoval protihráč a nedostal jsem kotouč na bránu, což byla škoda. V takových situacích to chce vyřešit trochu lépe a snažit se to propálit. Bohužel jsme dostali gól hned z následující situace.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit