Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: S kterým Tygrem se pojí následující spojení?

Date of publication Author Klub

Liberec - V dalším duelu ve vědomostní soutěži Desítka x2 poměřili síly Jaroslav Vlach a Tomáš Filippi. Oběma zkušeným Tygrům jsme proto vybrali pořádně náročnou hrací kartu.

Úkolem tentokrát bylo poznat, ke kterému současnému či bývalému Tygrovi se váže dané spojení. S ohledem na to, že Jaroslav Vlach i Tomáš Filippi debutovali v tygřím A-týmu v sezoně 2012/13, byli těmi nejlepšími adepty, aby tuto otázku zvládli. Koneckonců, většinu hráčů zmíněných v daných spojeních sami zažili jako spoluhráče.

A nutno dodat, že jejich přehled byl znát. Naprostá většina otázek jim nedělala žádný problém. Zatímco někteří méně zkušení fanoušci Bílých Tygrů by mohli mít potíže se vzpomínáním na slovenská dvojčata první dekády v extralize (Ľubomír Vaic a Andrej Podkonický) či na obránce Miroslava Dubna, tygří matadoři si v této otázce poradili takříkajíc na první dobrou.

Sám Tomáš Filippi byl dokonce jedním z hádaných hráčů - a nutno podotknout, že sám sebe poznal bez chyby. Jako poslední tak zůstal na hrací kartě hráč, který je znám pro využívání výrazně barevných omotávek na hokejku. Jako nápověda byla naznačena zelená barva, která na jeho hokejkách v poslední době převládá. Poznali Filippi a Vlach, o koho se jedná?

A jak byste si v duelu vedli vy? Určili byste všechny hráče správně?



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit