Bílí Tygři Liberec

Kváča s Flynnem nastoupili za Česko. Bodově se prosadil Ivan

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec - První reprezentační starty letošní sezóny Euro Hockey Tour si připsali Petr Kváča s Oscarem Flynnem. Další duely si zapsala i stálice slovenské reprezentace Michal Ivan a za výběr Německa si premiéru v seniorské reprezentaci odbyl bývalý liberecký útočník Bennet Rossmy.

Další zastávkou EHT bylo Švédsko, a to konkrétně Malmö. Za své výkony v libereckém dresu obdrželi pozvánku na reprezentační sraz brankář Petr Kváča a útočník Oscar Flynn. První jmenovaný naskočil do druhého zápasu proti Finům. Bohužel ani on nedokázal zabránit vysoké prohře českého národního týmu, který padnul s finským výběrem 1:6. Liberecký forvard naskočil až do druhého a třetího střetnutí, v nichž působil po boku Adama Musila a Michala Kovařčíka ve třetím útoku.

Ze tří zápasů si svěřenci Kariho Jalonena připsali dvě vítězství po prodloužení, a to proti domácímu Švédsku a Švýcarsku. Česká reprezentace zakončila tento turnaj na celkovém třetím místě.

Dva další starty si rovněž připsal slovenský obránce Michal Ivan, který nastoupil k oběma duelům proti Německu. Liberecký zadák si v druhém zápase připsal asistenci. Ani v jednom utkání se však slovenskému výběru nepodařilo vyzrát na Němce a musel skousnout dvě porážky. Naopak spokojen mohl po těchto zápasech být bývalý mládežnický Tygr Bennet Rossmy, který si na úvod své seniorské reprezentační kariéry připsal gól a nahrávku.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit