Bílí Tygři Liberec

Prodloužení s Plzní netrvalo ani dvě minuty. Přesto bylo rekordní

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Ani v play-off nepřestávají Tygři překonávat rekordy týkající se prodloužení. Nastavený čas v rozhodujícím utkání předkola s Plzní, které rozseknul Adam Najman, znamenal hned dva extraligové milníky.

V čase 61:39 rozhodující bitvy předkola ujel obraně Plzně útočník Adam Najman a povedeným blafákem poslal Tygry do čtvrtfinále. Liberec tak úspěšně zvládl již desátý prodlužovaný zápas v play-off na domácím ledě, čímž stanovil nový extraligový rekord! Z těchto deseti vítězství bylo to úterní druhé, které zároveň znamenalo i postup do další fáze vyřazovacích bojů. Celkem mají Severočeši v prodloužení play-off na své půdě bilanci deseti výher a osmi porážek.

Patrik Augusta o pátém zápase předkola
Tyto rozhodující zápasy jsou ty, které si hráči i trenéři budou navždy pamatovat. Jsem rád, že to pro nás bude vzpomínka příjemná.

V sérii s indiány navíc svěřenci Patrika Augusty prodlužovali i zápas číslo čtyři. Tuto sezónu tak už dvacet dva zápasů Liberce skončilo nerozhodně po základní hrací době, což je rovněž nový extraligový rekord. V rámci jednoho ročníku české nejvyšší soutěže tak žádné jiné mužstvo nezaznamenalo víc remíz! Dvacet jich Tygři nasbírali v základní části (klubový rekord) a další dvě přidali během předkola.

Oba tyto milníky se navíc můžou dočkat ještě dalšího navýšení. Šelmy totiž v play-off pokračují a nyní je čeká čtvrtfinálová série s Hradcem Králové, která na východě Čech odstartuje už v neděli!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit