Bílí Tygři Liberec

Objevte tygří play-off kolekci v našem fanshopu!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Nejdůležitější fáze sezony je v plném proudu a Tygři se už dnes představí v rámci čtvrtfinále na domácím ledě. Nenechte si tento zápas ujít a nezapomeňte se na něj také pořádně vybavit!

Hokejový ročník 2022/23 dospěl do čtvrtfinále play-off. Je tedy na čase se na tuto fázi vyřazovacích bojů pořádně vybavit - a jak jinak, než do bílého! Vytvořme společně v Home Credit Areně tradiční bílé peklo!

Už nyní naleznete v našem fanshopu a e-shopu letošní play-off kolekci, která vám k tomu pomůže. Naleznete v ní klasiky, jako jsou oblíbené autovlaječky, trika, šály, mikiny a celá řada dalších fanpředmětů. To vše ve stylovém novém vizuálu play-off 2023.

Vybavit se můžete například v našem fanshopu v areálu Sport Parku Liberec. Kamennou prodejnu, která je součástí Home Credit Areny, můžete navštívit každý všední den od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin a také v průběhu každého domácího utkání.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit